Välkommen sommar!

Nu är den underbara sommaren här igen. Så mycket att se fram emot, så mycket att göra!

Årets sommarsmycken har vi nyligen släppt i tre olika kollektioner: Strawberry Moon, Sommar och Trädagat. Smyckena – som går i citrongult, gräsgrönt, grönvitt och härligt jordgubbsrosa – passar bra att mixa och matcha, både visuellt och energimässigt.

Den syntetiska jordgubbskvartsen med guldfärgade detaljer i Strawberry Moon påminner inte bara om sommarens bär, utan också om den egna kraften ihop med naturens – stå stark i din kraft och hämta påfyllning av månen och naturen. Så, vårda dina växter, tillåt kraften. Juni månads fullmåne kallas jordgubbsmåne.

Kollektionen Sommar kommer med känsla för växtlighet och mångfald,. Färgen påminner om gräs och sol, armbanden dekoreras av ett bi och örhängena har sexkantiga ramar för att symbolisera bikupornas vaxkakor. Tillåt mångfald både i natur och i hjärta, det är då vi mår som bäst.

Armbanden och örhängen med trädagat påminner om lugn och lummig grönska, precis som sommaren ska vara. Ge dig själv utrymme att njuta och bara vara i stillhet.

Halsband till samtliga kollektioner kan specialbeställas. Skicka bara ett meddelande till order@kreativakristaller.se, så pratar vi ihop oss.