Skapande via intuition

Intuitionen sa “Gör ett kraftpaket, någon behöver det”. Så jag ändrade mina planer för kvällen och plockade ihop lite. Det utvecklades till allt det här: som är två olika kraftpaket i några upplagor, till vem det nu är som behöver det.

Det är ofta så jag jobbar. Jag får en signal från guiderna, blir visad väg och metod, och så sätter jag igång och jobbar med den information jag har. Det kan vara ett smycke som ska skapas för att tilltala den som behöver ha det. Det kan vara en kristall som behöver beställas hem för att någon ska kunna få med den. Det kan vara en bild som ska postas vid ett specifikt tillfälle.

Mitt arbete med smycken och kristaller med tillbehör och lull-lull är så mycket mer än att bara sälja grejer i en webbshop. Det är såhär jag uppfyller mitt uppdrag, sprider min magi och gör mitt ljusarbete. Shoppen är ett verktyg, en väg att nå fram. Magin och det verkliga jobbet sker bakom kulisserna, ibland alldeles under radarn för både mig och mottagaren.

Ibland får jag en förnimmelse av vem det är som är mottagaren av det jag blir ombedd att tillverka eller tillhandahålla, ibland vet jag exakt. Men oftast är det precis som ikväll, jag får bara en signal från universum. En slags beställning som säger att nu finna det någon som behöver min hjälp och min magi, men övriga detaljer är det sparsamt med. Och det gör egentligen ingenting. Det spelar ingen roll att jag har begränsad information. Min uppgift är att leverera och tillhandahålla, medan orsaker, detaljer och identitet är mottagarens ensak.

Vad exakt det är som är ljusarbetet i sammanhanget varierar också. Ibland är det produkten i sig, ibland är det kontakten och konversationer som sker i samband med beställningen och ibland är det något helt annat.

Imorgon släpps dessa kraftpaket, så att den eller de som är mottagare ska kunna få dem.

Hur ska man veta om man är mottagaren då? Man känner det.

Just nu får jag veta att den verkliga mottagaren kommer först vara jättedragen till kraftpaketen. Sen kommer oviljan att köpa, för att tänk om den som egentligen ska ha paketen inte får något då? Sen återkommer dragningen, känslan av att paketen kallar. Och det är precis det de gör. ❤