Att våga vara synlig

Så jag gjorde en av de läskigaste sakerna jag vet – och överlevde! Allt började med att jag lovade på Instagram- nej, allt började egentligen för många, många år sedan. Redan 2006 fick jag visioner om att jag ska stå och prata inför folk. Det var en tung vetskap, en som alldeles säkert var lika sann som den var skrämmande.

Oviljan att vara synlig härstammar från tider långt bortom detta liv. Den nuvarande inkarnationen har bidragit med detaljer som introvert och social fobi – egenskaper som definitivt inte har lockat till att på något vis vara synlig för allmänheten. Trots att jag helst vill hålla mig i bakgrunden, gärna bara vara hemma för mig själv, så har den där vetskapen hela tiden varit där. En dag kommer jag att vara synlig och prata inför folk. Den rädda delen av mig har varit tacksam för varje dag som den dagen har kunnat skjutas på framtiden. I takt med att jag har utvecklats, så har också vetskapen blivit tydligare och starkare. Bilder och detaljer har dykt upp för mig – en dag, snart. Den inre kraften har vetat och varit stark och tydlig. Den traumatiserade människan har hävdat att aldrig i livet. Men visst, kanske en dag, men absolut inte idag!

Att starta företag och senare öppna butik har varit ett par steg på vägen. Båda skrämmande och något som jag aldrig trodde mig göra, såg aldrig mig själv som en driven nog person. Sedan kom det här med att sända live på Instagram och Facebook – skrämmande, skrämmande, men något som vägledningen envist menade att jag skulle göra. Så jag gjorde, och jag överlevde och kunde fortsätta med det.

Sedan kom dagen då jag inte längre skulle gömma mig. Under en live kom jag överens med mina fina folk om att vi skulle ha ett gudinnelive. I den stunden visste jag att när det sker, så kommer kameran att vara riktad mot mig och jag ska stå och prata alldeles synlig. Det är dags nu.

Vägledning och stöttning

Med en vana att ta raka vägen till panik och ångest, så var det naturligtvis dit jag var tvungen att gå först. Den stressade delen av mig ville hitta utvägar och ursäkter. Panika lite smått över vad jag skulle ha att prata om och hur jag kunde förmedla nåt på ett bra sätt. Guiderna visade mig direkt – berätta såhär. Vara lite extra dramatisk och så.

Sen behövde jag veta exakt vem det är som pushar så starkt och varför. Vem är den guide som vill att jag ska vara så obekväm?

Det svaret dröjde en stund. Dels för att innerst inne vet jag att det är ingen som vill att jag ska vara obekväm och det är ingen guide som tvingar mig till något. Det här hör till min livsplan och jag gör det alldeles frivilligt. Det här är en del av min läkning och min utveckling.

Maria Magdalena

Under en healingsession kom min guide och visade sig tydligt. Varför det dröjde så länge var nog för att jag inte var avslappnad nog innan. Men där stod hon, bakom min vänstra axel iklädd en hallonröd klänning/mantel och berättade att hon hette Maria Magdalena. Jag dubbel- och trippelkollade för att vara säker, men ja, det stämde. Med sig hade hon också Quan Yin, men det kändes som att hon var där enbart för healingen, inget mer.

Maria Magdalena är en framträdande figur för den gudomligt feminina kraften. Hon är symbolen för den feminina delen av twinflame-energin. Naturligtvis är hon min guide när jag jobbar med den feminina energin och ska prata om Gudinnan.

Det blev tydligt att det här inte bara handlar om ett gudinnelive, utan det är mer än så.

Gudinnelive

Idag var alltså dagen då jag skulle stå synlig inför folk och prata. Fortfarande var det ganska skyddat och tryggt, på mitt eget Instagramkonto med mestadels kända följare. Men det var första steget och en början. Det kommer att bli mer, kanske på Youtube, kanske via nån form av kurs och sannolikt föredrag i någon kapacitet så småningom.

Precis som med att öppna butik eller att hålla Instagram lives överlag, så var dagarna som ledde till Gudinnelive ganska blandade. Styrkan, gudinnekraften i mig var stadig och stark. Det här ska jag göra och det kommer att gå bra. Sen fanns också viljan att fly och gömma mig, oron att nåt går fel och allt.

Jag fick inte förbereda, plugga in saker eller skriva tal – jag ska inte ha några manus när jag jobbar. När det väl var dags och liven var igång, så kände jag mig ganska hemma. För det är ju precis det här jag ska göra.

Men tydligt var att orsaken bakom var flerdelad – det här är hur jag ska göra mitt ljusarbete och hjälpa andra, det här är hur jag ändrar på mina skadliga tanke- och beteendemönster och det här är hur jag lär mig att älska mig själv.

Tack Gudinnan, tack Maria Magdalena och tack Alla Ni Fina som deltog i dagens Gudinnelive och tillät mig att ta det här steget.

All kärlek.