Faderlig & maskulin energi

Under hela helgen har jag känt ett inflöde av maskulina och faderliga energier. Farsdagstips har flutit runt i huvudet och lösa planer har bildats.

Idag har jag blivit varse om att det inte bara är jag som märker hur vår uppmärksamhet riktas mot det maskulina och fadersgestalter specifikt. I publika tarotläggningar kommer The Emperor (Kejsaren) upp mycket, man kanaliserar energier som Josef och andra typiska fadersenergier.

Ja, fars dag är bara ett par veckor bort, men det här är mycket djupare än så. Idag föll pusselbitar på plats. Efter samtal med Tina, som gör alla de vackra häxkvastarna och amuletterna som finns i webbshoppen, så tillverkade hon en amulett/nyckelring som bara la allting på plats för mig.

Det här, denna fokus på faderlig och maskulin energi, är läkning av det maskulina. Den obalanserade och skadliga maskulina energin som vi är vana vid att se i världen håller raskt på att läkas och balanseras, på att förvandlas till det som maskulin energi alltid har varit. För att möjliggöra och underlätta behöver den feminina sidan, den balanserade feminina energin i oss och runt oss, ta en typisk maskulin handling/egenskap och använda den genom sammanfoga den med en typisk feminin handling/egenskap.

Protect him. Keep him safe. Det är budskapet på nyckelringarna som Tina har gjort.

Beskydd, att skydda, är en maskulin handling. Men nu när det maskulina är i ett sårbart stadie (sårbarhet som är en feminin aspekt), kan och ska det skyddas genom att omfamnas och tålmodigt tas hand om. Energimässigt är det att motsatser, polariteter sammanförs, men också att motsatserna redan innehåller båda delar av helheten. Man kan hämta kraft från båda delar, man kan omvandlas till det ena eller det andra vartefter behov, och man kan sedan stå stark i sin egen energi och förstå att man är en del av helheten. Det är yin och yang. Det är twin flames som kommer i union. Det är sanningen i vårt universum, att det alltid finns en motpol som är precis lika viktig.

Does that make sense?

Protect him. Keep him safe. Amuletterna är avsedda som farsdagspresent eller present till annan viktig maskulin person (oavsett könsidentitet) som man känner tillhörighet med.

De kommer att säljas i webbshoppen till helgen, men det är möjligt att boka en redan nu. Skicka ett mejl till order@kreativakristaller.se och berätta att du vill boka farsdagsamulett. Priset är 150 kr styck.