Månvatten

De av oss som jobbar med energier vet att vatten är väldigt programmerbart och kan användas som verktyg på alla möjliga sätt (annat än till rengöring). Inom häxkonst används vatten ibland på olika sätt. Man kan till exempel ta tillvara på snö, regnvatten, åsk-/stormvatten etc och använda de specifika energierna i ritualer på olika sätt.

Ett populärt sätt att använda vatten – och som man definitivt inte behöver identifiera som häxa för – är att göra månvatten. Månvatten gör man enkelt genom att hälla valfritt vatten (kranvatten, destillerat vatten, bubbelvatten, regnvatten…) i en lämplig behållare, dekorera den på valfritt vis, ladda den med sin egen energi och sedan ställa i månljuset. Oftast gör man månvatten vid fullmånen, men det går att göra vid vilken månfas som helst, beroende på vilka egenskaper man vill ladda vattnet med.

Som nybörjare inom manifestation, energiarbete eller häxkonst är man ofta osäker och det är ganska lätt att låta osäkerheten bli ett hinder. Man kanske undrar om en viss burk duger till att användas, vill eller vågar inte fråga någon och så låter man bli att testa helt och hållet.

För att underlätta och uppmuntra har vi skapat ett litet paket för månvattenstillverkning. Paketet består av en PET-flaska som är dekorerad med ett månhänge och tre trumlade stenar att ställa runt flaskan medan vattnet “laddas” av månen. Ett instruktionsblad medföljer.

Vill man bara köpa flaskan, utan stenar och instruktioner, så går det givetvis också bra.