Kristallpaket & smycken specifikt för dig

Visste du om att det går jättebra att specialbeställa olika smycken, hantverk och annat hos oss?

Som intuitiv empat och häxa med klarkännande och klarvetande förmågor är det vanligt att jag får frågan om jag kan känna in vad någon behöver och sedan skapa utifrån det. Och det gör jag naturligtvis gärna. Hela syftet med verksamheten Kreativa Kristaller är att hjälpa, underlätta för och stötta andra människor.

Som standard arbetar jag in välgörande energier i alla mina kreationer. Vid specialbeställningar kan jag rikta “programmeringen” mer specifikt för vad personen är i behov av just då. Det händer också att jag får signaler om att skapa med en viss avsikt för att det finns specifika kristaller som behöver komma till specifika personer (det är ofta det mina kollektioner handlar om).

Jag håller mig till en strikt tystnadsplikt inom hela verksamheten, inte bara när det kommer till kortläggningar. Man behöver alltså inte oroa sig för att några specialbeställningar eller orsaker till dem ska komma ut till obehöriga.

Kristallpaketet (se bild) är ett exempel på hur en specialbeställning kan se ut. Den är skapad i kontakt med mottagarens energier och kristallerna har valts med avsikt att hjälpa personen i den aktuella situationen.

Tveka inte att höra av dig till order@kreativakristaller.se om du önskar ett personligt kristallpaket eller smycke.