Månritual – Fullmåne i Skytten

Fullmåneritual

Denna fullmåne känns väldigt jordad. Den kallar för att gå barfota på bar mark och jorda sig. Den kallar för att sitta på en filt på gräsmattan för att vara så nära jorden som möjligt.
Fundera på den version av dig som det är dags att släppa taget av.
Plocka de blommor som blommar under Jordgubbsmånen – det kan du göra idag eller imorgon, på dagen eller på kvällen. Månen är full den 14/6 kl 13.51, men energierna sträcker sig minst en dag före och efter. Välj de blommor du dras till. Om du vill får du gärna kommentera/skicka ett meddelande med vilka du valde, så kan vi känna in och kolla av vad det betyder.
När du är redo och tiden känns rätt, så sätter du dig (gärna i naturen) och skriver på ett papper vad du nu vill lämna och vara klar med. Pappret kan du sedan elda upp eller gräva ner i jorden.

Månvatten

Fokusera sedan på den väg du vill gå, den version av dig du vill vara och det nya du vill ha in. Skriv ner det på ett papper.
Fyll en genomskinlig flaska eller burk med vatten. Låt dina energier och din avsikt flöda från dina händer, genom behållaren in i vattnet.
Fäst pappret på behållaren, med texten inåt mot vattnet.
Ställ behållaren i fönstret eller ute nånstans där månen kan nå det.
Dekorera med de blommor du har plockat. Ställ dit kristaller och annat som ska laddas av månen.
Dagarna efter fullmånen ska du dricka upp vattnet (så lock kan vara vettigt att ha på).

Ha en fin fullmåne.