Fullmåne i Skorpionen

Intensiv är ett litet ord med för lite kraft för att beskriva vad som händer energimässigt just nu. Fullmånens intensitet har känts större delen av veckan. Den vill ha avslut och fullbordande, så mycket har kommit upp till ytan för bearbetning. Förmörkelsen, som är en prenumbral förmörkelse, känns faktiskt inte så tydligt som förmörkelse-energi brukar vara. Men den finns där och den gräver lite mer i skuggorna än månen vanligtvis gör.

Den senaste veckan, och speciellt den nuvarande tredagarsperioden kan ha varit känslosam med mycket knepiga drömmar, ångest och oförmåga att slappna av när kroppen och medvetandet har processat gamla minnen och tidigare liv.

Det känns som att allt förhöjs av retrograderna. Pluto vill gräva i mörkret för att skjuta iväg mot drömmarna och framtiden, medan Merkurius lyfter fram kommunikationsproblem. Medan alla dessa energier är starka och det är jobbigt att hantera, så belyser de sådant som vi kan förändra om vi är villiga. Så vad är det som kommer upp? Vad är det som gör sig så arg? Vad gråter du över? Vad blir triggat och känns hopplöst? Varför tycker du att du reagerar så starkt och varför försöker du förminska reaktionen?

Det är där du ska titta och dyka djupare i. Tillåt dig att vara sårbar, skjut inte undan det som vanan är. Det är obekvämt, det är skrämmande, men det är också djupt läkande.

Ge dig själv tid och möjlighet.
Gör ett månvatten för att hjälpa till i processen.