Återanvänd ljusburkarna!

Våra spell candles/ceremoniljus är oerhört populära. Många kunder återkommer och köper ljusen om och om igen, något som vi naturligtvis är överlyckliga för! Men där kommer också tanken -Vad gör alla med ljusburkarna efter ljuset har brunnit klart?

Burkarna är ju av en ganska bra storlek, så de kan användas till småförvaring av olika slag – pysselprylar, örter, mynt, små kristaller och allt vad det är folk kan behöva småburkar till.

Ibland kanske det är så att man inte behöver ytterligare en tom ljusburk i sin samling, därför tänkte vi starta ett program för att återanvända de burkar som redan finns ute i omlopp hos de som gärna fortsätter att köpa ljusen.

För varje burk som lämnas in (hela och rena, alltså urdiskade!) för påfyllning får man 10 kr rabatt på det nya ljuset som gjuts i det. De som bor i närheten av Kolbäck kan lämna av sina burkar personligen, de som behöver skicka burkarna behöver betala porto själv.

I båda fallen behöver man först skicka ett mejl till order@kreativakristaller.se för att informera om att man planerar att inkomma med urdiskade burkar för påfyllning.