En månad har gått, en månad kvar

Här har jag suttit och reflekterat igen, på självaste mors dag. Butikens sista tid sätter verkligen sina spår. Jag är hela tiden så medveten om alla ”rörliga delar” i den här processen. Varje kontakt, varje handling, varje steg mot denna avslut är så betydande, så väldigt signifikant.

Jag ser de energimässiga kopplingarna som bildas, jag ser utvecklingen, jag ser informationen som hämtas och tas tillvara för att sedan lämnas vidare någon annanstans. Jag ser väven, hur den skapas och demonteras och förändras i varje stund. Det här är universums vanliga flöde, så som den alltid har varit, men av någon anledning är det skarpare än någonsin just nu. 

Månaden som gick var precis lika händelserik som den kommande månaden är planerad. Aprils minikurs ”Upptäck Andlighet” drog över till maj – för att det var roligt, för att det gav mycket och för att jag hade mer information att dela med mig av än jag först trodde. Samtliga deltagare var supernöjda med kursen och alla hade bara positiv feedback att ge. Många ville dessutom fortsätta ses eller åtminstone ha en återträff om någon månad. Det känns verkligen roligt att ha kunnat bidra med så mycket nytta för ett härligt gäng kvinnor. Och just den biten – att tillhandahålla ett utrymme där människor får vara sig själva, får uttrycka sin andlighet och sina funderingar i trygghet har alltid varit ett av butikens främsta syften. Det kommer fler omgångar av Upptäck Andlighet, var så säkra på det!

Den kvarvarande månaden är full med evenemang, planer och möten. Två workshops, ett magiskt samtal och en hel del personliga sittningar är inbokade. Det gäller ju att passa på medan lokalen finns kvar. Det finns fortfarande några tider kvar för kortläggning eller samtal om någon vill boka (se fliken Tjänster på hemsidan). 

Det är med tacksamhet och glädje jag ser fram emot att träffa er alla. Tveka inte att komma ner till butiken under de kvarvarande öppettiderna. Boka in en läggning/samtal om du känner dig sugen. Kom på ett av eventen som är planerade. Kom in och säg hej, kanske ta en liten kaffe med mig.