Bland solstormar, norrsken och hjärndimma

Vi har en riktigt intensiv höst. Upptrappningen av energier har skett stadigt sedan siriusportalen i somras. Vid siriusportalen runt 7/7 bytte vi som mänskligt kollektiv tidslinje, är min upplevelse. Sedan kom den massiva lejonportalen 8/8. Den höll sig stark ända till höstdagjämningen och gav oss en riktig skjuts genom hela september. Den förstärkte månfaser, solstormar, förmörkelser och astrologiska energiskiften.  

En del av oss upplevde en liten tystnad eller en tomhet, ett vakuum, i början av oktober. Igår var det 10/10-portalen och vi skiftade starkt igen. Jag personligen tillbringade dagen på tatueringsbänken och hann reflektera över många saker som kom upp. Med hjälp av min drake, Merlin och andra guider processade jag i snabb takt, lärde mig massor och läkte massor. 

Idag känner jag av kollektivet. Det är rörigt i kollektivet. Det finns mycket ångest och oro. Det finns förvirring och känslor av hjälplöshet. Det finns uppgivenhet och trots. Så mycket motstånd och så mycket rädsla – vilket ju är helt förståeligt med tanke på allt som pågår både inom oss och runt omkring oss.

Vi alla hanterar dessa energier på olika sätt. Ofta tar vi till våra beprövade överlevnadsstrategier, ibland utan att ens vara medvetna om det. Men vi behöver inte göra det här ensamma. Ljusarbetare finns överallt, redo att erbjuda stöd och vägledning.

Som medicinkvinna, örtterapeut och ljusarbetare har jag ägnat stora delar av mitt liv åt den “strength training” som är livets svårigheter. Numera är en del av mitt uppdrag att använda den kunskapen till att erbjuda stöd och hjälp åt andra.

Jag erbjuder bland annat stödjande samtal, kortläggning och stresshanteringssamtal. Det finns också regelbundna gruppträffar i form av Magiska Samtal. Tillsammans med min kollega Eva ordnar vi också en hel serie med workshops under hösten (och planer på fler finns!) 

Låt oss skapa rum för läkning och växt tillsammans. Ingen behöver navigera den här perioden ensam. 

Välkommen att boka in dig för en session som känns rätt för dig!

Erbjudanden under oktober 2024

Prova på Stödjande samtal 
20 minuter 150 kr

Specialpris på kortläggning 300 kr

Bokning kan göras via mejl till kirsi@kreativakristaller.se eller via https://magiskasamtal.se/boka-tid/